Annons
Annons

Magnus dejtingförbud under Idol


 

Vi ÄLSKAR ju Idol!!! 

Varje torsdag och fredag hänger vi med stjärnorna backstage och en av våra favoriter är Magnus Schönberg, även kallad MANGE! Han är verkligen en kille som vågar prata om allt, även svåra saker.

Som många av er kanske vet gick Magnus igenom en svår separation för ett tag sedan. Han har berättat för oss att han vände sig totalt inåt och hade till och med svårt att träffa folk efteråt. Jag förstår verkligen honom, när jag blev dumpad för några år sedan visste jag inte vem jag var. Det var en oerhört svart känsla av vilsenhet och maktlöshet. Jag önskar ingen att behöva gå igenom det som jag gjorde.

Annons

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Dock blir det bättre. Det är Magnus ett levande och inspirerande exempel på. Och inte nog med det – nu är han så omtyckt hemma i sofforna att han får MASSVIS med dejtingförslag.

Men, eftersom Magnus är typ världens mest kloka och sansade personer har han tvingat sig själv till dejtingförbud Idol-inspelningarna. 

Se varför i klippet:

/Johanna

Kommentera | Translate
 

 Annons


Laddar